Reactie 4

Mijn dochter Lisa was 4 geworden en zij is jarig rondom de periode 11 November en Sinterklaas. Ook ging zij voor het eerst naar de basis school.

Dit ging in de eerste instantie best wel goed,maar in de loop van de weken ging het eigenlijk berg afwaarts. Plaste weer in haar broek, zong alle liedjes van 11 November en Sinterklaas, verjaardagsliedjes en K3 constant door elkaar. Dag in dag uit. Dit ging maanden door...
Ook het naar bed brengen ging niet meer gemakkelijk, ze leek wel hyper, kon zich niet overgeven aan haar vermoeidheid en slaap. Er kwamen steeds meer rituelen bij en als wij daar niet aan meededen raakte ze helemaal in paniek. Ook zei ze daarbij dat haar hoofd zo vol zat met liedjes en dat ze daarom niet kon slapen.

Ons kind was van heel gemakkelijk in de omgang en blij verandert in een heel druk en hyper kind. Natuurlijk begrijp ik dat zij moest wennen aan nieuwe situaties, maar ik herkende mijn eigen kind niet meer en wist ook niet hoe ik deze patronen kon verbreken.

Todat ik Miirjam sprak en vertelde wat haar werk methode was.
4 jaar was wel nog jong om deze Matrix methode toe te passen maar Mirjam wilde het graag proberen. Mirjam heeft 1 sessie van een half uur bij ons thuis gedaan en heeft het hoofd van onze dochter 'opgeruimd'.

Sindsdien nooit meer rituelen, geen lampje meer bij haar bed ,geen 11 November en Sinterklaasliedjes meer, plast niet meer in haar broek. Alle problemen waren in 1 keer weg en hebben onze docher weer blij terug!

Wij zijn Mirjam heel dankbaar hiervoor en raden iedereen aan deze methode aan!