Reactie 34

Ik kwam bij Mirjam terecht door een moeder die vertelde dat haar dochter zo geholpen was nadat ze bij Mirjam was geweest.
Mijn dochter is ontzettend onzeker. Ze durfde eigenlijk niets meer te zeggen en doen omdat ze zo bang is wat fout te doen. Die onzekerheid is gekomen doordat zij zware dyslexie heeft en dus op school wel moeite heeft om bij te blijven. Ook sociaal is het niet altijd even lekker gegaan in de klas.
Na een periode van veel huilbuien dacht ik: "dit kan zo niet langer". Ik moet naar Mirjam en wat een ontzettend goede beslissing is dat geweest!

Mirjam geeft zoveel waardevolle tips en tools mee. Ze is zo ontzettend kundig op haar gebied. Ik heb er zelf ook veel aan gehad. Mijn dochter heeft geen huilbuien meer gehad. Ze kan nog wel af en toe wat verdrietig zijn, maar nu weet ik wat ik moet doen. Daar wordt zij rustig van en kan daarna zonder problemen slapen. Zo ontzettend fijn. Ook heeft Mirjam tips op het gebied van lezen en de tafels meegegeven en het werkt echt! En haar zelfvertrouwen gaat ook stapje voor stapje vooruit. Ik zie mij lieve vrolijke meisje weer terug.

Ik ben zo blij dat Mirjam op ons pad is gekomen ik gun het elk kind/volwassene die ergens meezit om een paar sessies bij Mirjam mee te maken.

Mirjam bedankt!