Reactie 31

Ik ben een alleenstaande moeder met een behoorlijk pittige dochter van inmiddels 7 jaar. Mijn dochter had enorme driftbuien en ik kon daar niet zo goed mee omgaan. Zij was op zoín moment voor mij volledig onbereikbaar en ik uiteindelijk ook voor haar. We voedden elkaars woede, zeg maar. We zaten al een paar jaar in de molen van de hulpverlening maar het kwam niet echt van de grond. Het schoot niet op en het werd er al helemaal niet beter op.

Uiteindelijk kwam ik in contact met Mirjam. Eerst via de telefoon. Ze stelde meteen al een paar vragen die geen enkele hulpverlener mij eerder had gesteld. De volgende dag konden we al terecht en vanaf die dag hadden we een ommezwaai van 180 graden ervaren! In anderhalve week hadden we drie afspraken gehad. Meer dan in maanden bij de hulpverleners! Wat een verschil! Het leven is weer mooi en ik kan weer van mijn geweldige dochter genieten.

Mirjam gaat geen lange gesprekken voeren over waar eventueel een oorzaak zou kunnen zitten. Nee, ze gaat doelgericht te werk, pakt de koe bij de horens en boekt direct resultaat. Het gaat om hele simpele dingen, handvatten waar ik nooit zelf opgekomen zou zijn. Handvatten die ik ook nergens anders heb gezien of gehoord. Het zijn praktische handigheidjes, die enorm effectief zijn. Hierdoor ontstaat er rust bij moeder en kind. Je kind afsluiten voor de energieŽn van anderen. Handgebaren die duidelijk zijn voor beide partijen. Enorm effectief.

Het heeft mij heel veel rust gebracht. En nu ik weet dat mijn dochter echt hooggevoelig is, heb ik meer begrip voor haar reacties en kan ik me beter inleven in situaties. Buiten dat Mirjam een hele fijne persoonlijkheid heeft, is ze ook ontzettend professioneel en ze weet gewoon echt waar ze mee bezig is.