Reactie 27

Ik belde Mirjam om een afspraak te maken voor mijn zoon van 7 maar het verhaal ging mijn kant op. Nadat ze 2x gevraagd had aan me hoe het eigenlijk met mij ging had ik zoiets van hoe weet jij nou dat ik niet zo lekker in mijn vel zit? Ze gaf aan eerst een afspraak met mij te willen en daarna met mijn zoon!

Ik kwam bij haar en we gingen aan de keuken tafel zitten dit is heel fijn omdat het zo huiselijk is! Ik heb een burn out en zit al 2 maanden thuis, ik heb (had)een soort zoem in mijn hoofd ( ik had het idee dat ik last had van een elektrisch apparaat in huis, ik heb zelfs thuis de stroom eraf gehad om te horen waar het vandaan kwam) maar als ik buiten was had ik het ook, kwam ik achter. Ik sliep niet meer doordat ik alleen maar een zoem hoorde snachts, en daar word je niet echt vrolijk van!

Mirjam heeft me bepaalde tools gegeven waar ik heel veel aan heb gehad, mijn zoem is weg en ik voel me steeds beter weer. Na een paar sessies voel ik me steeds sterker worden en ik kan de wereld weer aan!Mijn zoon heeft ook een sessie gevolgd en die is hier ook heel erg mee geholpen. Hij had moeite met rekenen op school en geeft aan dat hij soms een beetje druk is in zijn hoofd, ook hij heeft bepaalde tools gekregen en is hier erg mee geholpen, maar ook wij kunnen hier heel veel mee en je ziet hem groeien.

Groetjes, M